Om os

Velkommen til Kalejdoskopet - en mangeårig drøm, der nu er blevet til virkelighed!

Mit navn er Christina Vedel, jeg er stifter af Kalejdoskopet og har siden barnsben været dybt fascineret af farver, stoffer og print, og så har jeg altid været vild med at rejse. Når jeg skal vælge et nyt rejsemål, bliver jeg næsten altid tiltrukket af lande, hvorfra jeg har set farverige billeder af bygninger, beklædning, markeder, boder, cykler - you name it, for så ved jeg, at der er mulighed for at lade øjnene gå på opdagelse.

Det er således blevet til mange spændende rejsemål igennem tiden og aldrig har jeg rejst uden at det har medført op til flere besøg på de lokale markeder. Her har jeg håndplukket smukke, sjove, skøre og mest af alt unikke ting og sager for derefter at slå en handel af med de lokale. I tidens løb er det blevet til plaider og smukt udskårne billedrammer på Bali, flettede plastiknet i Mexico, træfigurer og antikke olielamper på Sri Lanka, tasker og tørklæder i Thailand og senest de lækreste og skøreste græske uldsutsko, som blev indkøbt i 35 graders varme på en ferie i Grækenland.

Igennem alle årene har drømmen været en dag at kunne leve af at forene passionen for at rejse med passionen for farver, stoffer og unikke ting og sager - og ikke bare at medbringe de farverige skatte til egen glæde og fornøjelse men også at kunne glæde andre med det jeg finder ude i verden. Etableringen af Kalejdoskopet er et stort skridt i retning af den drøm. Jeg håber, du har lyst til at tage del i denne farverige drøm, kaste et blik i kalejdoskopet, lade øjnene gå på opdagelse og udvælge lige præcis de farver, former og stoffer, der passer til dig.  

På farverrigt gensyn, 

Christina